Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Sadece seçim döneminde değil, her zaman halkın içinde…

Sadece seçim döneminde değil, her zaman halkın içinde…

Başkan Zeydan Karalar, Adanalıların beklenti, ihtiyaç ve sorunlarını birinci ağızdan öğrenmek için mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Baskan Zeydan Karalar, Adanalilarin beklenti, ihtiyaç ve sorunlarini birinci agizdan ögrenmek için mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar; Sehit Erkut Akbay, Çamlibel ve Selahaddin Eyyubi mahallelerinde hemsehrileriyle bulustu, sorun dinledi, incelemelerde bulundu. Sokaklarda, kahvehanelerde ve dükkanlarda halkin isteklerini dinleyen Baskan Zeydan Karalar, halkla iletisim halinde olmanin önemine degindi ve ihtiyaçlari, sorunlari yerinde görmeye devam edecegini söyledi.

 

Siradan bir belediye baskani olmayacagini bir kez daha ifade eden Baskan Zeydan Karalar, bir dönem önce Seyhan’da oldugu gibi, hemsehrilerinin içinde olmayi sürdürecegini, siyaset gözetmeksizin Adanalilara hizmet etme prensibinden taviz vermeyecegini açikladi. Baskan Zeydan Karalar, sadece seçim dönemlerinde degil, halkin ihtiyaçlarini ve beklentilerini bilmek ve gerekeni yapmak için, onlarla araliksiz bir araya gelecegini kaydetti



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı